canlı yayın
baskan-guder-ozel-gereksinimli-ogrenciler-ve-aileleri-ile-iftar-yapti

BAŞKAN GÜDER, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLER VE AİLELERİ İLE İFTAR YAPTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, özel gereksinimli öğrenciler ve aileleri ile iftarda bir araya geldi. Başkan Güder, 2 yıl önce hizmete sunulan Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nin önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirterek, “Bizler, sosyal belediyeciliğin gereği olarak bu sorumluluğu yerine getirmek için azami gayret sarf ediyoruz” dedi.

baskan-guder-kirecocagi-sakinleri-ile-iftarda-bir-araya-geldi

Başkan Güder, Kireçocağı Sakinleri İle İftarda Bir Araya Geldi

BAŞKAN GÜDER, “BU MEMLEKETİN BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ İÇİN DUA EDİN” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu Mahallesi Kireçocağı sakinleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Güder, Ramazan ayının hoşgörü ve paylaşmak ayı olduğunu belirterek, “Bu memleketin birliği ve beraberliği için dua edin” dedi.

darendede-sehit-yakinlari-gaziler-yetim-ve-oksuzler-ile-iftar

Darende’de Şehit Yakınları, Gaziler, Yetim ve Öksüzler ile İftar

Darende Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemek öncesi İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından Kur'an-ı Kerim ve yemek duası okundu.

baskan-guder-sehit-fevzi-ve-beylerbasi-mahallesi-sakinleri-ile-iftar-yapti

BAŞKAN GÜDER, ŞEHİT FEVZİ VE BEYLERBAŞI MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE İFTAR YAPTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şehit Fevzi ve Beylerbaşı Mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya geldi. Başkan Güder, mahalle sakinleri ile iftar sofrasında bir araya gelmenin önemine dikkat çekerek, iftar sofralarının birlik ve beraberliği, kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini söyledi.